Спорт

АМЕРИЧКИ ТЕНИСЕР ПОБЕСНЕО НА КОЛЕГЕ ЗБОГ НОВАКА: Ви сте је**ни морони! Ја бих се повукао са АО

Фото: Твитер принтскрин

Амерички тенисер Тенис Сандгрен са великом пажњом испратио је дешавања око скандалозног третмана Новака Ђоковића у Мелбурну.

– Када „икона слободног избора“ није доброшошла у западњачку земљу, знате да су ствари постале тотално луде – истакао је Тенис.Он је један од ретких његових колега који му је пружио подршку, а по њему цео хаос у Мелбурну инспирисан је политичким мотивима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тенис је у неколико наврата бурно реаговао на дешавања у Аустралији посредством друштвених мрежа, а то је учинио и након што су аустралијски суд потврдио одлуку о Ђоковићевој депортацији. и тако му одузео шансу да брани трофеј на Аустралијан опену, који је током своје каријере освајао у девет наврата.

„Ако мислите да је тенис важнији од овог питања. Ти си је*ени морон.“ написао је Сандгрен у једној објави

Видно изнервиран свим дешавањима послао је још једну поруку,

„Када „икона слободног избора“ није доброшошла у западњачку земљу, знате да су ствари постале тотално луде“, истакао је Тенис.

„Волео бих да сам у Мелбурну јер бих се повукао са турнира. Претпостављам да је солидарност кул само када је у питању чек. Када ‘икона слободног избора’ није добродошла, ствари су полуделе“,написао је разочарани амерички тенисер.

Извор: Курир спорт