Спорт

Избио скандал! АМЕРИКАНКА ПОТВРДИЛА! Озбиљан скандал, Надалу организатори намештају термине?

Годинама се спекулише да су Роџер Федерер и Рафаел Надал повлашћени на гренд слем турнирима, али нико со до сада није усудио то гласно да каже

Долази млада генерација тенисера и нема намеру да ћути!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Загрмео је Канађанин Денис Шаповалом, који је у четвртфиналу Мелнурна поражен са 3:2, оптужио Надала да је повашћен а судију да је корумпиран.

Шпанац ће у полуфиналу играти против победника меча Матео Беретини – Гаел Монфис, ајвероватније ће опет играти у дневном термину.

Надалови је на овогодишњем Аустралијан опену само један меч играо у ноћном термину, иако је највећа звезда, те је за њих логично резервисан ноћни термин. Али, Надал и ноћ су на „ви“ у Мелбурну. Зато и не чуди што је сем меча против Карена Качанова све остале, укључујући и меч против Дениса Шаповалова играо у дневном термину.

Надал воли да игра на сунцу, не смета му топло време и мање влаге, јер лоптица више одскаче, што је идеално за његов стил игре и топ спин. Није мало оних који сматрају да му организатори због тога дају да игра у дневном термину.

Истакла је то и новинарка ЕСПН-а Крис Мекендри. Показала је и статистику са последњих пет Надалових пораза на Аустралијан опену и сви су дошли у ноћном термину. Побеђивали су га Федерер, Чилић, Ђоковић, Тим и Циципас, два пута је то било у финалима, а три пута у четвртфиналима.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс