Спорт

Настао хаос! ПОЗНАТИ ТЕНИСЕР ПСОВАО ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Американац био ван себе због третмана Србина

ТЕМА број један у спортској 2022. години је без сумње Новак Ђоковић који проживљава незапамћени третман од стране аустралијских власти.

Још увек нису начисто власти Аустралије око тога да ли ће Ђоковић играти у Мелбурну, иако је добио противнике на жребу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још једном се огласио тенисер Тенис Сандгрен, тенисер кога су протеклих дана оптуживали да је против Новака Ђоковића, али их је све демантовао.

Овога пута није било нимало нежан.

– Све је то чудно и иза тога стоји политика. Скоро као лов на вештице. Не волим да користим тај израз, али тако је. Он не би био тамо без тог изузећа која му је одобрила та земља, а онда дође друго тело у тој земљи и покушава да докаже да нема неједнаких аршина, а 2022. је изборна година тамо… То је онда идеална прилика за печат, да се каже ’завукли смо га Новаку Ђоковићу’. Вас је**мо две године, али не брините, је**мо и Ђоковића. Супер! Све је чисто, човече. Лудо је то што се догађа, рекао је је оштро Сандгрен.

Још жешће је говорио у наставку:

– Ти играчи су пратили правила, а ви мењате правила сада, због политика. Кад је судија рекао ’шта је више овај човек могао да уради’, то је био главни аргумент. Ако Ђоковића депортују након што му је судија вратио визу, јасно је да је то политички. Мислим да у овом тренутку Аустралија не би требало да организује гренд слем турнир. Какав је сада ризик Новак Ђоковић по јавно здравље? Зашто да се плашимо Новак? Пустите га – загрмео је Тенис Сандгрен.

Останите и даље уз портал „Новости спорт“ и први сазнајте најновије вести о томе шта се дешава на теме везане за Аустралијан опен, а, наравно, и оне у којима је главни јунак Новак Ђоковић.

 

 

 

Извор: Новости.рс