Спорт

Новак донео ДРАСТИЧНУ одлуку коју је читава Србија једва ЧЕКАЛА!

Српски тенисер, откако је депортован из Аустралије, време проводи у Србији и Црној Гори и вратио се традиционалним вредностима. Ноле је у домовину допутовао сам, без супруге Јелене, која је у Марбељи с децом, а слободно време је искористио да обиђе светиње у ове две државе и ужива у храни с наших простора.

ПРЕКРШИО ДИЈЕТУ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је Ђоковић последњих година прешао на вегетаријанску исхрану и користио је само намирнице које немају глутен, то овога пута није био случај. Очигледно да српски ас није имао кочнице пошто му супруга није била ту, па је дао себи одушка током боравка на Балкану.

Ђоковић је у више наврата усликан како једе традиционалну српску храну. Он је на дочеку у Будви узео уштипак с медом, што се може видети и на сликама с овог догађаја. Такође, Ноле је пре неколико дана на Жабљаку јео питу с пријатељима, док је на столу била постављена још и пршута. Пре одласка у Црну Гору, Ђоковић је мајком Дијаном и оцем Срђаном био на вечери код патријарха Порфириија.

Он том приликом није јео вегетаријанску храну, што се могло закључити по послужењу које се налазимо испред српског аса. Слике како Новак ужива у домаћој храни привукле су велику пажњу јавности, а његови навијачи се питају да ли је српски ас почео да једе месо.

– На Новаковом столу су пршута и кајмак, да ли је он то почео да једе месо. Такође, узео је и мед, а то није без глутена – били су неки од коментара на друштвеним мрежама.

ОКРЕНУО СЕ БОГУ

Осим традиционалне хране, Новак се последњих дана окренуо и православној вери. Најбољи тенисер света, који је раније редовно практиковао јогу и носио око врата камен аметист, сада се приближио богу. Ђоковић је на Савиндан био у Храму Светог Саве, где се и причестио, а пре тога је обишао и Манастир Острог.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс