Регион

ОНА ЈЕ КЉУЧ МАТЕЈЕВОГ НЕСТАНКА? Маји одузет пасош, не сме да напусти Србију!

ПРИЈАТЕЉИЦА Матеја Периша Сплићанка Маја, која је у време његовог нестанка била у Београду и с којом је Матеј покушао да комуницира, не сме да напусти Србију.

Према незваничним и непотврђеним инфорамацијама, МУП Србије јој је одузео пасош.

Иначе, са њом се пре више од десетак дана испред зграде полиције у Београду срео и Ненад Периш, Матејев отац, који је изјавио да му је Маја рекла како није успела с Матејем да оствари комуникацију. Али да ли је то тачно, тек би требало да се утврди.

У међувремену, хрватска полиција наставља са испитивањем Матејевих пријатеље у Сплиту. Установљено је да је друштво из Сплита наручило по боцу вискија од два различита конобара у „Готику“ 30. децембра, па су због тога била и два рачуна, а наводно су сада коментарисали да су они наздрављали боцом вискија коју је платио Матеј у тренуцима док се он борио за живот.

– Комби је преузео један младић у 10 сати ујутро. Контактирали су нас имејлом, уредно уплатили за најам комбија до 2. јануара, али су се јавили да ће продужити најам и вратили су га 4. јануара после подне. Био је уредан, опран, није било никаквих проблема, вратио га је младић који га је и преузео. Нас полиција није контактирала везано за најам комбија. Младић је био тужан кад је вратио комби и ништа га нисмо испитивали – рекао је запослени у фирми из загребачке Дубраве у којој је рентиран „рено“ комби којим су Матеј и његово друштво отишли у Београд.

Поруком се из Београда јавио и Матејев отац Ненад.

– Све радње потраге и истраге интензивно се настављају и МУП Хрватске сарађује у складу са захтевима и упитима упућеним од МУП-а Србије – написао је Ненад Периш.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јануар 2022.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31