Свет

ОТАЦ СВЕШТЕНИК С**СУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО ЋЕРКИЦУ (6) ПРЕД СИНОМ (4)? Мајка у језивој исповести открила како је сазнала за ХОРОР

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Отац педофил из Перуа који је ожењен женом из Србије спроводио је специфичне обреде и сексуално узнемиравао своју ћерку (6) а све то гледао је њен две године млађи брат.

Говорио му је: „Сине, ти можеш само да гледаш, а тата ће да ради“.

Овај монструм је све то радио и када се чуо са девојчицом путем Скајпа, давао јој је инструкције како да га сексуално узбуди. Овако је и раскринкан. Иако је мајка и раније сумњала да се нешто дешава, пошто је девојчици након лекарског прегледа константован секрет без присуства бактеријске инфекције, што је одлика сексуално активних особа, тада је дефинитивно сазнала шта се дешава.

Тренутно се против оца педофила води девет судских спорова за исти случај, а девојчица изнова на саслушањима пролази кроз пакао који је преживљавала.

– Девојчица је одмалена имала проблем да је дуго носила пелене, па када смо приметили инфекције, доктори су говорили да су оне највероватније од пелена. Говорили су и да су инфекције последица одласка у тоалет, давали су јој креме, говорили да није ништа страшно. Међутим, откад смо побегли од мог бившег мужа, није имала проблем са инфекцијом. Тада сам схватила да се нешто дешава – започиње причу мајка девојчице.

На питање како је упознала Перуанца, каже да се све десило преко интернета, након чега је отишла у Перу. Тамо је, додаје, доживела сексуално и емоционално злостављање, што се делом, наводи, може приписати култури окружења у којем је он живео.

– Миц по миц изгубила сам себе, остала сам без икога, без особе којој могу да се обратим. Тамо сам провела шест година, а овде још две. Силовао ме је и сексуално злостављао и имао је проблем са зависношћу од порнографије и сексуалних цхат роом-ова – прича у Јутарњем програму на ТВ Пинк.

Пре брака је, каже, тај мушкарац био диван. Био је теолог, постао је свештеник, и иако су постојала упозорења да се злостављања могу десити, није у то веровала јер ипак реч је о свештенику. Она је са њим остала у другом стању.

– Да њу сексуално злоставља схватила сам тек кад сам побегла. Увек је постојао фаворизам према њој, али сам увек себи говорила да отац и ћерка просто имају посебну повезаност. Побегла сам због себе првенствено јер је злостављање отишло далеко и моје тело више није могло да издржи. Нисам могла да устанем из кревета, нисам могла да једем, а он је чак био и срећан и ликовао и говорио јој: „Видиш како ја тебе чувам. Такву те нико не би хтео“ – рекла је жена.

Објашњава да је није тукао, те да је од њега доживљавала „само“ сексуално злостављање. Против њеног мужа тренутно се води девет поступака, наводи адвокатица. Покренуте су пријаве због насиља у породици и најтежих облика сексуалног злостављања супруге и ћерке.

– Од суда је тражено да се деца заштите током процеса, будући да су она трауматизована: имају ноћна мокрења и страшно се плаше да ће их отац трајно одвести у Перу. Улазимо у другу годину да ова мера још није усвојена, а тражили смо и лишење родитељског права. У Београду у ВЈТ за технолошки криминал поднете су две кривичне пријаве које се односе на то да је отворио е-маил на име сада 8-годишње девојчице. Он је на интернету и Фејсбуку качио и слике деце, без блура. Фејсбук је утврдио повреде приватности на инсистирање мајке, угасио му је све налоге, а онда је пре две недеље поново отворио налоге – објашњава адвокат.

На јавно објављеним фотографијама, како каже, Перуанац глуми жртву и тражи разумевање од интернет корисника. Додаје да му је утврђена зависност од порнографије, па је чак био упућен на 3-месечни онлине курс одвикавања. Каже да је отац поднео тужбу за измену модела виђања, а да деца живе у сталном страху.

– Када је Деда Мраз зазвонио на врата, они нису смели да изађу! Апелујем да се направи међуресорна сарадња и да се дете не позива сто пута да да исказ – каже адвокат.

Извор: Курир.рс/Пинк

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јануар 2022.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31