Регион

ПРОЦУРИО ЈОШ ЈЕДАН СНИМАК КОЈИ БАЦА НОВО СВЕТЛО НА СЛУЧАЈ: Ово је претходило Матејевом нестанку (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Видео је окачила корисница Фејсбука која се потписује као Диана Злендиц.

На Фејсбук профилу Ненада Периша, оца младића из Сплита Матеја Периша који је у новогодишњој ноћи нестао у Београду, објављен је снимак у коментарима који би могао да баци потпуно ново светло на цео случај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Испод вести коју је Ненад поставио на свом профилу, наиме, објављен је коментар у видео формату на којем се назире да је реч о тучи две или више особа.

Видео је окачила корисница Фејсбука која се потписује као Диана Злендиц.

Снимак је изузетно лошег квалитета, али се, с обзиром на фонт датума који се налази на средини снимка, може оправдано претпоставити да је реч о снимку са надзорних камера.

На снимку се не види јасно о чему је реч, али многи коментатори сумњају да је реч о тучи у којој је учествовао и Периш.

Поједини корисници Фејсбука затражили су од Злендиц да подели додатне информације о снимку, али се она даље није оглашавала.

Подсетимо, већ 12 дана траје потрага за Перишем, а тим поводом у Београд је стигла и хрватска полиција која асистира колегама из Србије у покушају да реше овај случај.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је јутрос да се потрага за несталим Сплићанином Матејем Перишом наставља, да се све обале истражују и да никоме осим Матејеве породице, није као МУП-у важно да дође до информације о њему, те да се са потрагом неће стати док се не сазна коначна истина.

– Припадници МУП-а искрено и упорно раде на овоме, волели бисмо да га нађемо живог и здравог. И данас претражујемо Саву, делове Дунавског акваторијума, укључили смо сонаре, термовизију, рониоце – рекао је он гостујући на ТВ Пинк.

Истакао је да потрага није прекидана ни за Нову годину, ни за Божић и да ће бити настављена, јер је сваки секунд важан, као и да се проверавају све информације које о овом случају стижу до МУП-а.

Извор: srbijadanas.com