Србија

Шокантно! НЕНАД ПЕРИШ ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ О НЕСТАНКУ: Ево шта је видео на мистериозном снимку

Потрага за Матејем Перишем (27), који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду, и даље интензивно траје, а готово свакаког дана појављују се нове информације које би могле да укажу на то шта се десило младом Сплићанину.

Нову мистерију на цео случај бацио је снимак са надзорних камера од кобне вечери, а које су уснимиле несталог младића како се спушта степеницама ка Сави, док се у другом углу види још једна особа како се, такође, креће ка реци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку са надзорних камера види се како неко, у исто време кад и Матеј, само са десне стране, спушта низ понтон који води ка Сави. Засад није познато ко је у питању, као и да ли је евентуално полиција поменуту особу идентификовала, а која би можда могла да расветли шта се дешавало у тренуцима када су надзорне камере последњи пут уснимиле младог Сплићанина.

Ненад Периш, отац Матеја Периша, истиче да нема нових информација о случају. Периш о силуети на снимку каже и да сумња да је реч о одразу његовог сина, али да свакако полиција све треба да испита.

– Мислим да је то одраз Матеја. Чини ми се да је исти темпо спуштања те силуете и Матеја, па ми се чини као да је то заправо Матејев одраз. Обратио сам пажњу на то, али ми се тако чини. Опет, мислим да полиција то мора установити, зато постоје експерти – каже Периш за београдске медије.

Он наводи и да потрага за његовим сином интензивно траје, али да и даље нема сазнања шта се десило кобне вечери, након што је Матеј напустио клуб “Готик”.

– Настављају се претраге, реке, низводно низ Дунав, око Ратног острва. Полиција ради опсежно, али и даље нема никаквих нових детаља – каже Периш.

Подсећања ради, Матеј Периш у Београд је дошао са пријатељима 30. децембра. Сместили су се у послеподневним сатима, након чега су отишли у ресторан у Бетон хали на вечеру. Након тога, кренули су даље у излазак.

Проводили су се у познатом престоничком клубу „Готик“, да би у једном тренутку Матеј напустио клуб из непознатих разлога. Након тога надзорне камере снимиле су га на неколико локација, како трчи улицама, зауставља такси, а потом се спушта степеницама до Саве.

Потрага за Матејом ушла је у 19. дан, а засад нема информација о томе шта се десило кобне вечери, односно под којим се околностима догодио нестанак Сплићанина.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс