Србија

Шокантно! ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ ДА СЕ МАТЕЈЕВО ТЕЛО НИКАДА НЕ ПРОНАЂЕ: Ево шта се дешава у том случају

Матеј је дошао у Београд како би прославио дочек Нове године са пријатељима

Постоји могућност и да се тело несталог Сплићанина Матеја Периша никада не пронађе. То било трагично за породицу несталог младића, који је последњи пут виђен у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра 2021. године. За младићем се трага већ девет дана, а како време пролази, тако тонемо у мистерију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Постоји опција и да се његово тело никада не пронађе. То би било трагично! Имали смо неколико обрта у целој причи. Појавила се нада да је жив кад смо га видели да трчи улицама, а онда тонемо у мистерију како пролазе дани. Сама мистерија може да буде и ако се његово тело никада не појави, ангажован је и Интерпол, наши органи чешљају Дунав да нађу било какав траг. Мислим да је 10 година рок да се неко прогласи мртви без тела – рекао је новинар.

Подсетимо, Матеј је дошао у Београд како би прославио дочек Нове године са пријатељима. Они су заједно били у клубу „Готик“ у Бетон хали, а онда је Матеј истрчао у мајици, што његови пријатељи, како кажу нису одмах приметили. Сигурносне камере снимиле су Матеја како трчи улицама Београда и зауставља таксисту, а његов отац Ненад потврдио је да је на снимцима нестали момак.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс