Свет

Ужас! ТИМ РОНИЛАЦА ПРОНАШАО ОЛУПИНУ АУТОМОБИЛА У РЕЦИ: У њему било тело жене која је НЕСТАЛА пре 4 године!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тим ронилаца пронашао је три аутомобила у реци Бразос у Тексасу, а у једном од њих било је и тело жене која је нестала пре четири године, саопштили су званичници у среду.

Полиција је саопштила да је у питању аутомобил марке Киа Рио који припада несталој 43- годишњој Стефани Торес, чији је нестанак пријављен 21. децембра 2017. године. Власт су саопштиле да је тело непознате особе, за коју се сумња да је Стефани, пронађено у аутомобилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Због стања у ком се тело налази, нисмо у могућности да идентификујемо да ли тело са сигурношћу припада Стефани – саопштила је полиција.

Јуче је на конференцији за новинаре сопштено да на аутомобилу недостаје регистарска таблица и да ће више детаља бити познато када се идентификује особа.

Полиција сумња да је Торес можда била у алкохолисаном стању и да је починила самоубиство у ноћи када је нестала. Она је код куће оставила новчаник и мобилни телефон. након што полиција није могла да пронађе ниједан траг о њеном нестанку, потрага за њом обустављена је у фебруару 2019. године.

Власти су у среду саопштиле да су успеле да извуку аутомобил из реке уз помоћ ватрогасних служби и ронилаца који путују земљом и покушавају да реше случајеве нестанака људи.

Рониоци су аутомобил пронашли окренут наопако, 16 метара од обале, на дубини од четири метра.

Чланови Стефанине породице веома емотивно су поднели вест о проналаску аутомобила. У видео снимку који су објавили рониоци, рекли су да су разговарали и са њеном ћерком Бјанком, пише Yahoo News.

– Анализирајући шта се све издешавао пре њеног нестанка, успели смо да лоцирамо три аутомобила у реци само сат времена након што смо кренули у потрагу. Једно од возила личило је на оно у ком је последњи пут виђена Стефани – рекли су они.

Ови рониоци су само једни од многих који путују зељом и покушавају да реше случајеве енстанка људи. Ова група овјављује снимке на свом Јутјуб каналу, на ком их прати випе од 1,7 милиона пратилаца.

– Част нам је што смо Стефани вратили кући – написао је један од ронилаца.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо/Yahoo News