Србија

НИСУ МУ ДОЗВОЛИЛИ ДА ПЛЕШЕ СА Ј.К. ОН НАПРАВИО ХАОС: Погледајте како је Мали Цунер аутом излупао излоге на локалима

Фото: Инстаграм принтскрин

На видео клипу се види како Мали Цунер својим аутомобилом бежи групи полицијаца у Безистану ка Дому синдиката и Тргу Николе Пашића.

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се види како Марко Гузијан звани Мали Цунер ноћас око два сата својим „аудијем А8“ дивља на Теразијама и разбија излоге на локалима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На видео клипу се види како Мали Цунер својим аутомобилом бежи групи полицијаца у Безистану ка Дому синдиката и Тргу Николе Пашића.

Такође, снимак показује и део хаоса који је изазвао помахнитали младић.

Појавио се још један снимак са камера на Теразијама где се види како је Гузијан возио „ауди А8“ по тротоару где су били пешаци. На срећу, није ударио ниједног пролазника колима.

Подсетимо, Марко Гузијан је ноћас видно изнервиран пошто су га у клубу склонили са бине, запретио обезбеђењу да ће им „показати ко је он“. Сео је за волан аудија А8, да би потом крећући се из правца Нушићеве улице прошао између клуба и баште и залетео се у излог. Онда се дао у бекство преко Трга Николе Пашића, где је такође порушио ограду.

Аутомобил којим је улетео у излоге на Теразијама из правца Нушићеве улице заустављен је на територији општине Палилула. Међутим, у колима није био Гузијан, већ његова кума, и то под дејством алкохола, која је задржана на трежњењу.

Наложено је да се скину снимци са камера из околине клуба испред ког се десио инцидент, као и да се прибаве изјаве оштећених и сведока.

Извор: Пинк/srbijadanas.com