Свет

УЖАС! Управо је саопштено: Убила се бивша мисица, СКОЧИЛА ЈЕ ДИРЕКТНО У СМРТ

Чесли Крист (30), бивша мис Америке и новинарка, извршила је самоубиство, скочивши у недељу са зграде у којој је живела, потврђено је из полиције, преноси „The Post“

Непосредно пре него што је скочила, Крист је на својој Инстаграм страници објавила: „Нека ти овај дан донесе одмор и мир“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Победница такмичења 2019. године, по професији адвокатица, скочила је са своје луксузне 60-спратне зграде Орион, и пронађена је мртва у улици испод, рекли су извори.

Породица бивше мисице саопштила је у недељу да „тугују због смрти њихове вољене Чесли“.

„Она је инспирисала друге широм света својом лепотом и снагом. Бринула се, волела, смејала се и сијала. Чесли је оличавала љубав и служила другима, било кроз свој рад као адвокат који се бори за социјалну правду, као Мис САД и као водитељ на Еxtra“, саопштила је њена породица.

Крист, која је живела на деветом спрату зграде, била је сама када је скочила и последњи пут је виђена на тераси на 29. спрату, рекли су извори.

Извори кажу да је Крист оставила за собом поруку у којој је писало да жели све да остави својој мајци, бившој такмичарки на такмичењу која је крунисана као госпођа Северна Каролина 2002. године. Порука није садржала мотив за Кристину одлуку да себи одузме живот.

Крист, бивша Мис Северне Каролине, освојила је највиша одличја на избору за Мис САД 2019. године, а такође је радила као репортерка за „ExtraTV“.

„Наша срца су сломљена“, наводи се у саопштењу компаније.

„Чесли није био само витални део наше емисије. Она је била омиљени део наше Ектра породице и дирнула је цело особље. Наше најдубље саучешће њеној породици и пријатељима“, наводи се из компаније.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/ Б92