Србија

И камен би заплакао! ТУГА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ! Водитељки дрхтао глас, отац несталог Матеја Периша се сломио, није издржао

Потрага за несталим младићем и даље траје, а више од месец и по дана у Београду се налази Матејев отац Ненад Периш, који је у главни град Србије похитао чим је добио информацију о нестанку свога сина.

У Јутарњем програму на ТВ Прва, где је Периш изнео нове информације о овом случају, водитељка му је јасно ставила до знања има заиста велику подршку свих људи и да су сви дирнути његовим достојанственим понашањем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Верујте, више не бројим дане, само чекам да ми телефон зазвони, да ми се јави Матеј или да ми неко јави како ми је син пронађен. Реалност је та која ме највише мучи, прошло је пуно времена од Матејевог нестанка, али онда помислим како још увек има момената који указују на то да је Матеј жив. И то је оно што ме држи на животу – рекао је Ненад Периш.

Водитељка Марија Савић Стаменић је Ненаду у једном моменту, дрхтавим гласом, објаснила да има заиста велику подршку свих људи и да су сви дирнути његовим достојанственим понашањем.

– Вратили сте нам веру у људе и потпуно нас ујединили – рекла је Марија.

Након ових речи водитељке, Ненад није могао да задржи сузе.

Ја осећам то што говорите, ово није фраза, знам да то људи осећају, то је невероватно колика је та подршка, то је невероватно колико ти то у неким моментима када си пао то значи. Хтео сам рећи ово – полиција ради свој посао, то могу потврдити где год треба, нећу то никад престати да понављам. Они раде оно што треба као људи и као професионалци, и за то им хвала – казао је Матејев отац и расплакао Србију.

Он је описао и необичан сусрет који је имао у Београду.

– Шетао сам недавно поред Аде у Београду. Срео сам још једног шетача, погледали смо се. Он ме пита “јесте ви Ненад”, ја кажем јесам. Каже: “Не знам шта бих вам рекао, али ако могу нешто бих вам поклонио”, и поклони ми једну чоколадицу. И шта сад рећи, он је поклонио цео свет, то није била чоколадица, то је био цео свет. То су биле све емоције које је могао да ми да, то је то. Зато морамо бити бољи људи, не смемо никад заборавити да нека чоколадица значи цели свет – испричао је отац несталог младића бришући сузе.

Он је додао и да смо “сви људи, само некад то заборавимо”.

– Нисмо ни криви, догоди се, али треба живети пуним плућима, волети људе, бити искрен, живот је леп – поручио је.

– Надам се да ће се Матеј појавити – рекао је Ненад Периш на крају разговора.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / ТВ Прва