Србија

Стручњак шокирао Србију: МОГУЋЕ ЈЕ ДА ЈЕ МАТЕЈ ИСЦЕНИРАО СВОЈ НЕСТАНАК?

Фото: Фејсбук принтскрин

Ратомир Антоновић из Центра за безбедност, истраге и одбрану је на ТВ Пинк говорио о несталом Сплићанину.

– Нада да је Матеј Периш жив постоји. Треба испитати његов живот, у каквим је односима са родитељима. Постоји могућност заваравања трага, који би указао где је он – каже Антоновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наду буди то ако је можда се девојкама, са Мајом Соптом, договорио свој нестанак. Сличан случај је био 1993. када је нестао један наш певач, а никада није пронађен. Постоје претпоставке да је он тако себи обезбедио нови идентитет – објашњава он.

– Матеј је тражио превозно средство, како би отишао на неку локацију. Можда и отац верује у овај сценарио, да је отишао да негде нађе свој мир – закључује Антоновић.

Младић из Сплита Матеј Периш (27) нестао је, у ноћи између 30. и 31. децембра, када је оставио своје другове у београдском клубу „Готик“ и највећа мистерија која мучи његовог оца Ненада Периша ових дана јесте то где му је син.

Отац несталог Сплићанина каже да, иако је прошло месец дана, мисли да је Матеј жив. Да је сигуран да има могућност он би њега или неког другог позвао и јавио се. Желео би да искористи тренутак и каже сину да:

– Прошло је 30 дана, а нико не зна где је тачно мој син. Оно што ми је за сада познато јесте да је мобилни био у реци и да је дошао до Великог ратног острва. Немамо слику Матејевог ни уласка ни изласка из воде. Оно што сам ја видео гледајући камере приметио сам да је мој Матеј три пута заустављао такси. Са двојицом није комуницирао, већ само са трећим таксистом који му одбија вожњу. То ми говори да је он дефинитивно негде хтео отићи. Такси му је био потребан – тврди Периш и каже да „све у вези телефона говори да је Матеј у реци“.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Еспресо/Srbijadanas.com