Србија

Ужас! ИВАН ПОГИНУО ПРЕД ОЦЕМ: Изашао да поправи ауто, покосио га пијани возач!

Иван Јовичин погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Алибунару на Бадње вече ове године, сат времена иза поноћи, када је на њега налетео пијани возач, а несрећни младић био је другар Зорана Аћимовића и Владимира Милојевића који су настрадали у суботу на улазу у Алибунар.

Како Курир сазнаје од комшија, удеси су јако чести у Алибунару, а пре нешто више од месец дана у једном је погинуо младић Иван Јовичин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ово је велика трагедија за наше мало место. Ми се још увек нисмо опоравили од шока када је пре месец дана погинуо наш комшија Иван, који је био Зоранов и Владимиров другар. Да несрећа буде још већа, он се релативно скоро оженио и има двоје мале деце. – рекла је старија комшиница.

Из Вишег тужилаштва у Панчеву потврдили су да је у току постпак који се води портив младића који је изазвао удес.

Мештанин који је познавао несрећног младића, испричао је до детаља како је дошло до удеса у ком је на Бање вече погинуо Иван.

– Сваке године у близини њихове куће орагнизује се паљење бадњака. Раније тог дана Ивану се нешто пушило из аута и он је хтео то да поправи, како не би радио сутрадан на Божић. Са њим је поред аутомобила његов отац. У том моменту на њега је, својим БМW, налетео један момак из села. Ударац је толико био јак да су Ивану биле отсечене обе ноге – прича нам саговорник.

Он додаје да је екипа Хитне помоћи муњевито реаговала, али да је Иван, нажалост, преминуо на путу до болнице.

– До несреће је дошло на Бање вече, један сат после поноћи. Младић који је неприлагођеном брзином управљао возилом под дејством алкохола покосио је другог младића, а затим слетео са пута – рекао је извор за Курир.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

 

Ознаке