Србија

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшени су (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обишао је полицијске службенике који су јутрос на територији Панчева спровели координирану акцију усмерену на сузбијање насилног криминалитета у којој су учествовали припадници Полицијске управе Панчево, Жандармерије и Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са панчевачким Основним и Вишим јавним тужилаштвом.

– Србија није и неће бити погодно тло за криминалце. Стаћемо на пут свим онима који и помисле да могу да угрожавају безбедност наших грађана и нећемо дозволити бандама да дивљају ниједним градом, местом, улицом, наше вољене Србије – поручио је министар Вулин који је одржао састанак са руководиоцима Полицијске управе у Панчеву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истакао је да полиција неће одустати од те борбе и да ће криминалци у Србији увек и на сваком месту бити контролисани и нагласио да ће се овакве акције наставити.

– На сваком месту криминалцима ћемо и оваквим акцијама снажно поручити да су непожељни и да наша земља није тло на којем ће им бити дозвољено да управљају будућношћу наше деце. То је наша дужност и обавеза – рекао је министар Вулин.

Полиција је у склопу акције због постојања сумње да је у ноћи 14. фебруара бацио ручну бомбу на један угоститељски објекат у Панчеву ухапсила С. Б. (32) коме је одређено задржавање до 48 сати.

Том приликом причињена је материјална штета на већем броју паркираних возила.

У акцији која је јутрос спроведена на територији Панчева, приликом претреса више локација, полиција је одузела осам аутомобила, 11.680 евра и 250.500 динара, три панцира, девет мобилних телефона, две бејзбол палице, малокалибарску пушку, револвер и ваздушну пушку.

Такође, заплењено је 165 грама марихуане и мања количина МДМА, као и две вагице за прецизно мерење.

У гаражи у Панчеву пронађена је већа количина кутија парфема заштићених робних марки „Лацосте“, „Бвлгари“ и „Версаце“.

Извор: Танјуг