Свет

БИЗАРНА СЦЕНА НА ГРОБЉУ: Окупљени на сахрани зачули лупање у сандуку, а када су га отворили НАСТАО МУК (ВИДЕО)

Сахрана једне жене у Перуу прекинута је када је жена почела да лупа по поклопцу ковчега како би окупљенима дала до знања да је још жива. У шокантном преокрету трагичног дана, запрепашћени рођаци који су носили ковчег Розе Изабел Калака (36), отворили су га и угледали своју рођаку отворених очију како их гледа.

Роза и ковчег хитно су пребачени у оближњу болницу, где је одмах стављена на апарате.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лекари су потврдили да је давала знаке живота, али ипак Росино стање се нагло погоршало и она је преминула неколико сати касније.

На снимку снимљеном убрзо након запањујућег догађаја види се како полицијски тим носи ковчег. На видеу се види и тим медицинара који стоји изнад отвореног ковчега са онесвешћеном Росом.

Како преносе портали, Роса је учестовала у тешкој саобраћајној несрећи на путу у региону Чиклајо-Пикси у којој је живот изгубио њен зет и у којој су тешко повређене њене рођаке.

Она је проглашена мртвом након несреће, а њени рођаци су јој организовали сахрану 26. априла у граду Ламбајку.

– Желимо да знамо зашто се ово десило – рекла је њена тетка.

Нагађа да су лекари у болници, где је она првобитно одведена након несреће, погрешили да је била мртва.

Полиција сада истражује да ли је особље у болници из нехата скинуло Розу са апарата за одржавање живота, прогласило је мртвом и послало је у мртвачницу без одговарајуће провере да провери да ли је заиста мртва.

Наводи се да се три Росина нећака, који су повређени у истој несрећи као и она, опорављају у болници, али су и даље у тешком стању.

Извор: Блиц