Свет

УДАРНО! ЕКОНОМИСТА ОТКРИО: Русија има тајне информације због којих су САД и Велика Британија у паници

Сједињене Америчке Државе и Велика Британија су планирале опасну војну провокацију против Руске Федерације.

Међутим, одлука Москве да покрене специјалну операцију демилитаризације и денацификације Украјине омогућила је да се предупреде такви западни планови, осујећујући њихово спровођење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово мишљење је изнео познати руски економиста Михаил Хазин. Он је у програму Соловјев уживо детаљно испричао шта су тачно планирали Вашингтон и Лондон, а објаснио је и зашто САД заиста не желе да тајне информације које Русија има да изађу на видело.

Михаил Хазин је приметио да Руска Федерација није без разлога покренула специјалну операцију денацификације и демилитаризације Украјине крајем фебруара.

Ова одлука је донета да би се осујетила војна провокација Запада усмерена против Русије. САД и Велика Британија су се спремале да ударе на руску територију, али то нису могле да ураде до краја, пошто је Москва осујетила ове планове.

„Можемо расправљати да ли је план био нуклеарна бомба, прљава бомба или неки други прљави трик. Али генерално, овај план је постојао “, рекао је Хазин.

Према речима економисте, Москва је добила важне документе који указују на то да Запад планира да изврши војну провокацију великих размера против Русије.

Сада се ови подаци могу користити против америчких и британских власти. Сједињене Државе заиста не желе тајне информације које Русија има да изађу на видело.

„Нема сумње да имамо потпуне информације. Видимо шта су урадили. А у Вашингтону добро знају да имамо те информације и заиста не желе да та информација изађе на видело“, резимирао је Хазин.

Извор: Wебтрибуне.рс