Србија

ВЕЛИКА ТУГА! Преминула Милена коју је муж упуцао у главу!

Преминула Милена коју је упуцао муж у главу. Несрећна жена биће сахрањена у среду

Несрећна жена биће сахрањена у среду. Миленина породица жели да се захвали свим лекарима и онима који су били спремни да јој помогну.

Као и лекарима на ВМА који су били спремни да је приме тамо у сваком тренутку, на жалост повреда је била таква да је изгубила борбу за живот.

Милена је радила у Дрездену и планирала је да поведе мужа и децу да јој се прикључе. У Србију је дошла да направе испраћај.

– Све су испланирали, били су спремни да се преселе. Поздравили су се са родбином, он је ваљда дао и отказ у фирми у којој је радио да би ишао са њом. Колико знам, требало је заједно да оду, значи упуцао је дан пред одлазак – причају комшије.

Када је пуцао у њу, у кући су била и њихова деца.

– Имају двоје мале деце која су била у кући када је он пуцао у њу. Шта се ту десило, нико не зна, причају да мисли да га она вара, јер три године већ живи у Немачкој – рекле су њихове комшије.

Полиција сатима убеђивала Владимира да се преда

Владимир је ухапшен након вишечасовних преговора и убеђиванај да изађе из аутомобила у којем се забарикадирао. Полиција га је опколила и сатима преговарала са њим да се преда.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2022.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031