Занимљивости

НАША ПЕВАЧИЦА ЈАВНО ПРИЗНАЛА! “Излечила сам се од алкохолизма и наркоманије“!

Зорица Ерић од првог наступа и победе у емисији „Никад није касно“ није желела да сакрива од своје публике да је водила битку са пороцима, као и да се излечила од алкохолизма и наркоманије.

Недавно је испричала како би волела да покаже људима ко је и шта је заправо она, а сад је на друштвеној мрежи Фејсбук шокирала објавом у којој је открила све непознате детаље о себи и свом свакодневном животу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Искрено, било би ми жао да останем упамћена само као особа која је победила пороке. Они су били последица неких тешких тренутака који су иза мене. Из свега сам изашла јача него икад и потрудићу се да време које долази буде моје време. – истакла је певачица па је додала:

– Хронично сам бесна и пијем 3 лека сваки дан. Цео дан сам рашчупана. Обожавам тренерке и компе. Не носим чарапе ни током зиме. У продавницу идем као не дај Боже. Мрзим да перем косу – истакла је Зорица Ерић и закључила:

– Не подносим ни изгубљено време код фризера, смара ме. Не подносим шминкање. Вредна сам, али има дана кад кућа може да се сруши, не занима ме.Кувам све осим подварка. Пушим к’о Турчин.

 

Извор: Информер