Занимљивости

ОВО ЈЕ ЊИХОВ ПРЕОКРЕТ! Љубав цвета СТИЖЕ НОВАЦ! На ова четири знака утицаће месец у јарцу

Фото: Pixabay.com

Последњи Млад Месец у години, који ће наступити у петак, 23. децембра, указује на промене и нове почетке.

Када је у знаку Јарца, потребна му је зрелост, организованост и осећај одговорности. Ставља наше амбиције у први план и помаже нам да пронађемо пут до циља. Пошто се то дешава крајем године, овај Млад Месец нас подстиче да доносимо одлуке које ће обележити почетак наредне године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Млад Месец је идеалан за окретање нове странице. То нам даје храброст да максимално искористимо свој потенцијал. Сада је право време да одбаците штетне обрасце понашања из протеклог периода и запловите у нову годину испуњени оптимизмом и надом у боље сутра. Овај Месец ће утицати на све, али највише на ова четири знака.

Ован

Размишљаћете о свом пословном статусу и изгледима за напредовање. Ако нисте задовољни смером у ком ваша каријера иде, размотрићете друге опције. Желите да будете цењени и да будете успешни у ономе што радите, па ћете доносити важне одлуке везане за посао и каријеру.

Рак

Акценат ће бити на односима са окружењем. Ако сте сами, љубав вам куца на врата. Они у вези ће желети да везу са вољеном особом подигну на виши ниво, па ће се многи парови верити или одлучити да се уселе заједно. У пословном смислу, овај период је повољан за нове сарадње и партнерства.

Вага

Фокусирате се на потребе породице и чланова домаћинства. Ви бисте могли да донесете одлуку о решавању стамбеног питања, док ће неки одлучити да преуреде свој дом. Финансијске могућности су променљиве, па немојте журити са новим трошковима док не процените да ли ћете моћи да се носите са њима. Месец у Јарцу вас учи стрпљењу и скромности.

Јарац

Млад Месец у вашем знаку охрабриће вас да будете храбрији. Схватићете да се за своје жеље и циљеве морате храбрије борити. Повећање самопоуздања ће вас подстаћи да се потврдите и добијете оно што желите, а одлуке које донесете током овог периода ће се показати корисним на дуге стазе. Ово је време нових љубавних и пословних почетака.

 

 

Извор: Најжена