Свет

ПРЕМИЛУНА СЛАВНА ГЛУМИЦА! Сви смо је гледали у овој серији

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Остаће упамћена и по улози у серијалу који се емитовао годинама, а био омиљен и код нас „Кафић Уздравље“

Чувена америчка глумица Кирсти Ели преминула је у 71. години од рака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Остаће заувек упамћена по лепоти и улози у чувеној америчкој серији о Грађанском рату „Север и Југ“ где се борила за права Афроамериканаца и тумачила улогу богате белкиње заљубљене у црног роба. Позната је и по улогама у филмовима „Гле ко то говори“ и серији „Кафић Уздравље“.

Ипак најпознатија је по улогама у серијалу филмова са Џоном Траволтом „Гле ко то говори“. Кратко се борила с раком, објавио је британски ББЦ.

Двапут се удавала, имала спонтани после чега је усвојила двоје деце, која су се ноћас од ње и јавно опростила рекавши да је била невероватна, вољена и неустрашива мајка.

Освојила је награду Еми за улогу менаџерке кафића у популарној серији. Рођена је у Вичити у Канзасу, а породица није прецизирала од које врсте рака је преминула.

Преминула је окружена својим најмилијима, како је саопштила њена породица. Била је и вољена бака, додала је њена породица.

Од ње се на Инстаграму опростио и глумац Џон Траволта, филмски партнер рекавши да је Кирсти била колегиница коју си једноставно морао да волиш, јер је била таква, и с којом је био диван однос.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

– Знам да ћемо се видети поново – написао је он.

 

Извор: Курир