Свет

Хорор! ТИНЕЈЏЕР НАСМРТ ИЗБО ДЕВОЈЧИЦУ (15) И ПОВРЕДИО ДЕЧАКА

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

У енглеском граду Хексему догодио се страшан крвави пир у којем је тинејџер (16) избо насмрт девојчицу (15) и повредио дечака који је хоспитализован са тешким повредама.

Како преноси Мирор, тинејџер који је починио злочин је одмах ухапшен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тинејџерка је нажалост умрла. Њена породица је потпуно уништена од туге. Дечак који је такође избоден је у тешком стању. Наше мисли су уз њихове најмилије у овом ужасном тренутку и подржавамо их на сваки могуц́и начин. Одлучни смо да сазнамо шта се тачно догодило и све умешане приведемо правди. Истрага о околностима овог трагичног инцидента је у току“, саопштила је полиција поменутог града и додала: „Ухапсили смо тинејџера. Иако је наша истрага у раној фази, верујемо да су се сви познавали.

Дерек Кенеди, градоначелник Хексама, навео је да је ово тешка трагедија.

– Ово је тешка трагедија. Град је у потпуном шоку. Изгубити једно од наше деце које похађа локалну средњу школу је ужасно. Родитељи су заиста забринути за своју децу јер су сви део ове заједнице, рекао је.

Иначе, полиција је саопштила да је Хитна помоћ добила позив нешто после 17.10 часова. Служба Хитне помоц́и је изашла су на место догађаја, утврђено је да су тинејџери задобили повреде нанете оштрим предметом. Њих двоје превезени у болницу, али да је девојчица подлегла повредама.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Курир.рс/Телеграф