Здравље

САША ПОПОВИЋ ХИТНО ОПЕРИСАН: Магнетна резонанца открила ЈЕЗИВУ СТВАР!

Фото: Јутјуб

Креативни директор у „Звездама Гранда“ Саша Поповић недавно је имао хитну операцију након које се добро опоравио, те је сада наставио с послом и снимањима.

Поповић је потврдио да је оперисао жучну кесу, а да су му лекари саветовали хитну интервенцију након прегледа:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Оперисао сам жучну кесу. Био сам на магнентој резонанци и тада су видели да морам да оперишем, па сам то одмах и урадио, тако да, што се тога тиче, сада је све у реду- казао је Саша за „Сцандал!“ и додао да је сада све у најбољем реду:

– Тако је, чим ја могу да радим, све је како треба. Ишао сам на те прегледе преветнтивно и просто сам урадио све што су ми лекари саветовали- казао је Поповић.

Саша који се пензионосао још 2019. године и даље ради у „Гранду“ као креативни директор, а заправо је главни за „Звезде Гранда“. Иако може да ужива у благодетима пензионерског живота, Поповић каже да је покушао, али да му није ишло:

– Када сам отишао у пензију и када смо продали „Гранд“, имао сам доста слободног времена. И сад први месец без посла, ја се мислим јао што је фино, други месеци исто, трећи месец ајде некако, а већ четврти сам се хватао за главу- истакао је Саша.

 

 

Извор: Информер