Занимљивости

СКЛОНИ СЕ, БРАЛЕ, ИДЕ ГОЛФ: Возач БМW доживео невиђену бламажу, запео у снегу и ни да мрдне, а онда је наишла ДВОЈКА (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

О Голфу 2 не треба превише трошити речи, један је од најпопуларнијих аутомобила свих времена, а за неке је једноставно најбољи аутомобил икада, пре свега у смислу поузадности и дуговечности.

Овај популарни Немац је ушао у легенду и због тога што нема тога што не може да понесе и пренесе, а што већ није осведочено снимцима на интернету. Међутим, један снимак доказује да Голф 2 итекако уме добро да повуче и на снегу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На видео запису објављеном на Инстаграм страници доза_тјунера, види се једна нимало безазлена ситуација у саобраћају у којој се нашао возач БМW „петице“ Е60. Ова изузетна лимузина се нашла у великом проблему на путу покривеним снегом.

Иако је возач покушавао да извуче БМW из невоље, то му никако није полазило за руком. Проклизавао је и практично стајао у месту, а онда се догодио „голф фактор“.

Док се власник „бембаре“ добрано мучио, поред њега је лагано и без икаквих проблема прошао Голф 2. Да ли је до возача, погона или неког другог фактора, али у овој ситуацији Голф 2 је изашао као апсолутни победник.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dnevna doza tjunera (@doza_tjunera)

Извор: Курир.рс/ Инстаграм доза_тјунера

Ознаке