Занимљивости

МИСТЕРИОЗНА ЖЕНА! Шта се ово дешава у глуво доба ноћи у сред Београда, погледајте шта ради (ВИДЕО)

Мистерија ове жене која игра коло је заинтригирала и странце

Српска плесачица плаши све од ТикТока до Јутјуба и после четири године након што је први пут пријављена. Друштвеним мрежама тренутно кружи језив снимак налик хорор филму, са поруком да „ако видите Српкињу како плеше на улици ноћу, треба да бежите“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку се види како жена плеше на улици у поноћ. Пре неколико дана у престоници се пронела прича да је опет виђена.Овај снимак се појавио на интернету још 2019. године, а наводно је снимљен на Звездари код Градске болнице.

@al3ks4_09 this is Serbia dancing lady by careful guys she is a killer an she have a knife💀 #babasazvezdare #dancingladyserbia ♬ original sound – 🎃

Фасцинантно је и интригантно што је заокупило машту људи широм света
Ова српска дама подигла је велику прашину на интернету и покренула знатижељу милиона људи. Поједини корисници ТикТока пишу да мистериозна жена код себе има и нож, те да јури људе који јој покушају прићи.

Сада се, исти тај снимак, масовно објављује на друштвеној мрежи ТикТок, а прешао је и границе Србије, те га објављују и многи странци.

Наиме, људи на друштвеним мрежама су видно престрављени овом појавом, и упозоравају своје пратиоце да се пазе.

Коментари су различити од тога да је у питању намештаљка, до тога да је реч о болесној жени, која не зан шта ради, а има и оних који кажу да их подилази језа од самог погледа на њен плес.

„Верујем да је то ионако само превара или је неки психопата са менталним поремећајем који ради такве ствари што је веома лако када сте ментално болесни“.

Они објављују видее са натписима „Сербиан данцинг ладy“ – „српска плесачица“. Објаве са овом женом тренутно су веома популарне и броје милионске прегледе.

 

Извор: Ало