Занимљивости

ДАНАС ЈЕ ПОСЕБАН ДАТУМ 23.02.2023 ДАТУМ ОГЛЕДАЛА! Ако данас урадите ОВО кренуће вам у животу!

Фото: Pixabay.com

Моћан дан је пред нама!

Према нумеролозима сваки број садржи одређену енергију, која је посебно јака на датумима у огледалу. У овом периоду лако је уклонити енергетске блокаде, формирати исправно и позитивно размишљање и привући срећу. Енергија овог дана подстиче лични развој и разумевање које промене треба да направимо.

У нумерологији, број 2 је повезан са партнерством, равнотежом и пријатељством. Кључне ствари које треба да научимо током времена означеног бројем 23.02.2023 су компромис, прихватање, саосећање, сарадња и хармонија. Када се број 2 појави више пута у једном датуму, енергија двојке постаје још јача. Вредност серије двојке је такође појачана нулом, што значи почетну тачку, где све почиње и где се завршава. Нула има способност да појача енергију, чинећи сваки број моћнијим и утицајнијим.

Тако нас енергија четири двојке у датуму 23.02.2023. подстиче да откријемо шта је важно у нашим животима и томе се потпуно посветимо, обраћајући пажњу на равнотежу и хармонију. Зато на овај дан треба избегавати негативно размишљање и песимизам, развијати одлучност и стрпљење.

Број 3 у нумерологији подразумева креативност и инспирацију. Ово је срећан број који помаже у испуњењу намера. За оне који желе да остваре жељу повезану са материјалном стабилношћу, важно је да посвете више пажње анализи финансија и науче како да управљају својим новцем. За људе који траже личну срећу, способност да оставе добар утисак биће важан фактор успеха.

Ако сумњате у себе и немате самопоуздања, овај дан је савршен за рад на себи. Почните да развијате свест о својим способностима, предностима и верујте да искреним трудом и посвећеношћу можете постићи шта желите. Стицање нових знања ће вам помоћи да повратите самопоуздање. На датум огледала 23.02.2023. не би требало да будете пасивни. Покушајте да почнете да спроводите сваку успешну мисао која вам падне на памет овог дана. Искористите креативност и нове идеје.

Дан је добар за све активности које јачају љубав према вашој сродној души. Ако можете, укључите се у активности које су продуктивне за ваш однос. У томе ће вам помоћи енергија Венере, која ће постати још израженија и отворити нове могућности вашем пару.

Шта радити на овај дан:
ослободити се негативних мисли
поставите своје жеље (напишите на парчету папира или направите таблу са жељама)
правити планове за будућност
можете започети нову љубавну везу
решите све несугласице са партнером
признајте своја осећања вољеној особи
Шта не можете да урадите на датум огледала 23.02.2023 – избегните све што је негативно, ослободите се лоших мисли, избегните оговарања, оставите прошлост иза себе, не улазите у сукобе са другима и избегните непотребне трошкове.

 

 

Извор: Srbija Danas