Србија

ПРОГНОЗА: Умерено и потпуно облачно, ветровито, највише један степен! Ево када нам стиже промена времена

Временска прогноза за недељу 5. фебруар.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији током дана умерено до потпуно облачно, хладно и ветровито, на северу са сунчаним интервалима, а у осталом делу местимично са слабим снегом уз постепени престанак падавина после подне и увече, док највиша дневна температура неће прелазити један степен.

У планинским пределима очекује се вејавица, мећава, а због олујног ветра и стварање снежних наноса, најавио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар слаб и умерен, на северу, истоку и у планинским пределима повремено и јак, северни и северозападни. Крајем дана у слабљењу.

Јутро хладно са слабим и умереним мразем. Јутарња температура од -6 до -1, највиша дневна од -2 до 1 степен.

Време у Београду

И у Београду јутро хладно са слабим до умереним мразем. Током дана умерено до потпуно облачно, суво, хладно и ветровито. Ветар умерен, повремено и јак, северни и северозападни. Крајем дана у слабљењу. Јутарња температура од -5 до -3 степена, највиша дневна око 0 степена.

Време наредних дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, осетно хладније, нарочито у јутарњим сатима, када се очекује умерен и јак мраз.

До среде у већини места максимална температура биће око или мало испод 0 степени, од четвртка у мањем порасту. Током целог периода мало и умерено облацно, суво и хладно са доста сунчаних интервала, а само се још у понедељак у планинским пределима очекује провејавање слабог снега.

 

 

 

 

 

 

Извор: Sputnikportal.rs