Свет

РУСИЈА ЋЕ ПРОБИТИ ОДБРАНУ ОРУЖАНИХ СНАГА УКРАЈИНЕ! Ево када ће се ТО ДЕСИТИ!?

Током специјалне војне операције, Оружане снаге Русије планирају да спроведу ефикасну стратегију која ће постепено пробити одбрану Оружаних снага Украјине, као и лишити кијевски режим офанзивног потенцијала.

Овај закључак је донео бивши обавештајац америчке морнарице, војни експерт Скот Ритер. Он је у свом ауторском материјалу детаљно испричао шта руске Оружане снаге планирају у Украјини, а такође је објаснио зашто стратегија руске војске неће оставити никакве шансе кијевском режиму.

Скот Ритер је пре свега сугерисао да у блиској будућности Оружане снаге Русије намеравају да изведу одређене офанзивне акције, током којих ће линија фронта једноставно пући. Пробој у одбрани Оружаних снага Украјине може се десити на више места одједном, што ће омогућити Оружаним снагама Руске Федерације да изврше озбиљан притисак на украјинску војску са различитих страна.

Према мишљењу америчког стручњака, украјинска војска ће бити принуђена да почне повлачење, пошто је потпуно изгубила сваки офанзивни потенцијал. Овакав развој догађаја довешће до коначног пораза кијевског режима.

„Украјинци неће имати ни прилику да ударе руску војску, јер ће бити уништени артиљеријом, разбијени тенковима, а пешадија ће напредовати полако, не откривајући бокове. Одбрана ће се урушити, а Украјина ће бити поражена до краја лета, почетком јесени“, закључио је специјалиста.

Ритер је изразио уверење да је мало вероватно да ће кијевски режим, упркос војној подршци Запада, моћи да заустави могућу офанзиву Оружаних снага Русије. Снабдевање тенковима и друге војне опреме неће дозволити Украјини да стекне предност на линији фронта.

 

 

Извор: Wебтрибуне

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728