Србија

ФИЛМСКА ПОТЕРА НА ОБИЛАЗНИЦИ: Чувени српски тренер возио у контра смеру, па изазвао судар (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Аутомобил „мерцедес Б180“ којом је управлао возач, за којег се испоставило да је чувени фудбалски тренер Љупко Петровић (76) кретао се левом саобраћајном траком у контра смеру и ударио у бочну страну аутомобила „шевролет Авео“, којим је управљао возач Ж.К. (63).

Алкотест оба возача 0,00 промила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, чак и када је видео да није на добром правцу, возач, за којег је утврђено даје Љупко Петровић, наставио је да вози. Аутомобили и камиони су покушавали да га избегну, али је на крају дошло до незгоде.

Петровић је због лакших повреда превезен на ВМА.

Како се види на снимку објављеном на Инстаграм страници „192_рс“, возач „мерцедеса“ готово се директно сударио са аутомобилом који му је долазио у сусрет.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

На новој обилазници око Београда, од Стражевице до Бубањ Потока, догодила се саобраћајна незгода, а медицинске екипе су упућене на терен, речено је Танјугу у Хитној помоћи, а преноси Блиц.

Корисници у коментарима су били ужаснусти овим снимком. – Шта је с људима? – стоји у једном коментару. Други корисник се питао „ко је овом возачу дао дозволу“.

Полиција је покушала да заустави човека који је возио у супротном смеру на новој обилазници и изазвао судар, али човек, наводно, није стао већ је убрзао.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Љупко Петровић је славни тренер, који је највећи успех у каријери постигао 1991, када је са Црвеном звездом постао првак Европе.

Извор: Курир.рс/Блиц