Србија

ЦЕЛА СРБИЈА БРУЈИ О ОВОЈ САХРАНИ: Три жене сахраниле истог мужа, па на опште изненађење урадиле ово

Сахрана која је одржана пре пет дана на чачанском Градском гробљу изазвала је незапамћено интересовање становника града на Морави, али и целе Србије.

Курир је већ писао да су на укопу Чачанина, који је преминуо у 54. години, саучешће примале све три његове жене, једна актуелна и две бивше, држећи се под руку и тешећи се међу собом кад која заплаче. Та сцена никоме није промакла од родбине и пријатеља, па се прича брзо прочула, а и даље се о томе приповеда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

А оно што је уследило након сахране додатно је подгрејало чаршијске приче.

– Да нисам све видео својим очима и да нисам неке ствари сазнао од блиских ми људи не бих веровао да ово може да се деси – прича нам један од рођака, а са њим се слаже и неколицима још са којисма смо стајали и који одреда сматрају да о покојнику много тога ипак нису знали:

– Еј, мош’ мислити какав је он човек то заиста био да је тако ујединио своје три жене које су заједно са децом дошле да га испрате. Неки са једном једва издржавају, а њега оплакаше све три. И веома су лепе, атрактивне… Карактери су им тотално различи, а то се сада не може ни примети. Замисли, заједно су платиле све што је било потребно за сахрану! Да се човек прекрти и левом и десном.

Рођаци веле да не знају како су поделиле трошкове, али су све три дошле да измире дуговање, и о свему су се договарале.

– Заједно излазиле су и на гробље после сахране, а сада спремају заједно и седмодневни помен – причају нам у неверици.

Једино око чега се нису лако сложиле, а о чему је Курир већ писао, јесте чије ће име стајати прво поред имена троје деце на умрлици. На крају су одлучиле да не буде ниједне од њих, већ да само деца буду наведена као чланови ожалошћене породице.

Извор: Курир/Д. Ч.