Србија

„НОВИ АКТ АМЕРИЧКЕ АГРЕСИЈЕ ПРОТИВ СРБИЈЕ“

Спољна обавештајна служба је истакла да су незаконите санкције којима САД покушавају да застраше геополитичке противнике „гест слабости и конфузије, али не и снаге“

Увођење санкција САД против директора Безбедностно-инфорнативне агенције (БИА) Александра Вулина представља нови акт америчке агресије против Србије, саопштила је Спољнообавештајна служба Русије (СВР).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Упадљив је цинизам америчких инсинуација усмерених против Александра Вулина. Можда би Бајденова администрација требало да се боље позабави проблемима у сопственим ходницима власти?! Како је председник Србије Александар Вучић умесно приметио, кокаин је пронађен у Белој кући, а не на Вулиновом столу. Чињенице о еклатантној корупцији у породици самог председника САД су такође добро познате. Америчке „слуге народа“ редовно хватају за злоупотребе службених овлашћења у циљу богаћења – наводи се у тексту.

Спољна обавештајна служба је истакла да су незаконите санкције којима САД покушавају да застраше геополитичке противнике „гест слабости и конфузије, али не и снаге“. Они су увођење санкција назвали грубим покушајем Вашингтона да се меша у ствари независне земље.

– Америчка „ограничења“ су се, у суштини, претворила у неку врсту „знака квалитета“ за храбре и национално оријентисане политичаре. Тако је Александар Вулин, рекло би се, ушао у добро друштво – додаје се у саопштењу.

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs