Регион

Језиво! ТРОСТРУКИ УБИЦА СЕ УКЉУЧИО УЖИВО НА ИНСТАГРАМ: Убио сам жену, оца и сина! Имам још људи да убијем

Бодибилдер Нермин Сулејмановић који је осумњичен да је убио супругу док је све уживо преносио на Инстаграму, управо се уживо обратио својим пратиоцима док полиција трага за њим.

Он је признао да је током бекства убио још две особе, оца и сина, јер су му се нашли на путу, а како је рекао беба је на сигурном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пуцао сам у полицајца али ми је побегао, нисам могао да га стигнем. Беба је на сигурном. Упозоравао сам на ово, нико није схватао озбиљно. Нисам балавац да неко крије дете од мене и да ме пријављује полицији. Само сам хтео породицу, биће сад беба без оба родитеља – рекао је током уживо укључења на Инстаграму.

Он је у једном моменту упитао пратиоце да му кажу колико је заправо убио људи, јер је сигуран за жену и још двоје, али није сигуран за полицајца.

– Ово нису моја прва убиства, али ме људи не схватају озбиљно. Не причам пуно, али овог пута сам упозорио све редом да ће доћи до овога. Осам дана ми је крила дете – казао је бодибилдер, а претпоставља се да мисли на своју супругу.

Пре него што је прекинуо уживо укључење поручио је пратиоцима: „Имам још људи да убијем, само да се допуним!“

У току је потера за њим, специјалци су на терену.

Осумњичени је био члан нарко групе Емира Коџага.

Из полиције је упућен апел грађанима да се не крећу, да се склоне, не излазе на улице јер је осумњичени и даље у бекству.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

 

Ознаке