Спорт

КРСТИЋ НАЗВАО ДОДИКА РУСКИМ ПРОЈЕКТОМ И ПУТИНОВИМ ПИЈУНОМ: Додикова ћерка му експресно одговорила, настао хаос

Аналитичар увек близак власти Небојша Крстић и ћерка председника Републике Српске Милорада Додика, Горица Додик, имали су жустру расправу на друштвеној мрежи Твитер, након што је Крстић написао да је Додик „руски пројекат којим се Србија спречава да ојача и одбрани своје интересе“.

Крстић је, наиме, одреаговао на твит председника РС у којем Додик износи критике на рачун британског амбасадора у БиХ, те је написао да је Додик својим „проруским слугерањством“ успео да доведе у питање постојање Републике Српске, а уједно је „постао воденични камен о врату Србије која бије битку за побољшање односа са САД“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поводом тог твита, огласила се Додикова ћерка Горица Додик, казавши да није достојан да спомиње Републику Српску, „чије пуно име не сме ни да напише јер ће бити по ушима“.

„Треба побољшати односе и захвалити им се на томе што сваке године све више људи оболи од рака због њиховог осиромашеног уранијума. Ниси достојан да спомињеш РЕПУБЛИКУ СРПСКУ чије пуно име не смијеш ни да напишеш јер ће бити по ушима, да се ти питаш не би било ни нас ни Косова“, написала је.

Крстић је затим таговао Милорада Додика и упитао га да ли су он и Горица у сродству.

„Ако јесте, скрећем вам пажњу да ми та особа прети физичким насиљем. С обзиром да сте ви председник РС, ове претње схватам врло озбиљно и пријавићу их полицији Републике Србије. Здрави били“, написао је Крстић.

Иначе, расправа између Крстића и Горице Додик ушла је у други дан.

Пре три дана, Крстић је прокоментарисао да би Србији било боље када Републику Српску не би водио „Путинов пијун“, а након тога је Додик поручила Крстићу да „сви крећемо од себе“, те му је у даљој расправи рекла да је он „свачији пијун“.

„Ко год плати ти си његов“, поручила му је Додик, да би касније додала да како „не би овако лупетао“, да не мора да „одради дневницу“.

„Такви као ти су највећи терет и Србији и свим Србима, а фрустриран си јер те нико ништа не пита“, закључила је.

Крстић се осетио оптуженим да је Вучићев плаћеник, па је написао да га „Додикова ћерка оптужује да је Вучићев плаћеник“, те додао да је шокиран и таговао председника наше државе.

„Халуцинираш, смањи дозу“, одговорила је Додик.

Крстић је рекао и да га је Додик неколико пута оптужила да критикује председника ентитета БиХ зато што је „Вучићев плаћеник“. Још једном је истакао да је шокиран и поново таговао Вучића.

Расправа се завршила најавом пријаве због претњи физичким насиљем.

Извор: Нова