Регион

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ ИСТРАЖИТЕЉА: Откривено ко је Нермину рекао где се крије Низама?

Фото: Фејсбук принтскрин

У БИХ медијима појавила се тврдња да је особа која је у роду с убијеном Низамом Хећимовић из Градачца открила троструком убојици Нермину Сулејмановићу где се она крије с бебом, пише Аваз.

Истражитељи су наводно одведени до рођакиње Нерминовим мобилним телефоном док су претраживали његове контакте, позиве и поруке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Испоставило се да је Сулејмановић тражио своју невенчану бившу супругу не само на дан масакра, већ и данима раније. Звао је све њене пријатеље, ближу и даљу родбину и чак им је одлазио на врата, пише Аваз.

Рођакиња је наводно признала да је из страха открила Низамову локацију.

– Рођакиња је знала да је Нермин криминалац, дилер дроге и насилник и плашила га се. Из страха му је признала где се крију Низама и беба. Она му је, горко плачући, да је мислила да Нермин намерава да жену и бебу одведе кући и да му је жао што је претукао Низаму и што то више никада неће учинити. Мислила је да ће се Низама и Сулејмановић помирити. Није јој пало на памет да ће је убити – рекао је извор близак истрази за Републику.

Троструки убица из Босне и Херцеговине планирао је венчање у Брчком и пут у Немачку

Јуче је откривено да је Сулејмановић планирао да се ожени другом женом у среду, 16. августа, и да оде у Немачку да тамо отвори теретану.

Ова информација је Авазу незванично потврђена из полицијских кругова. Сулејмановић је требало да се венча у Брчком, а његова изабраница је из немачког града.

Он је, показала је истрага, планирао да после венчања оде у Немачку.

Подсећамо, у свом крвавом походу убио је невенчану супругу Низаму Хећимовић и још две особе, ранио три, а потом извршио самоубиство.

Извор: Srbija Danas