Свет

ВЕЛИКА ТУГА: Преминула позната певачица (ФОТО)

Британска певачица Феј Фантроу преминула је у 21. години.

Наиме, позната певачица имала је канцер, а два пута је победила леукемију, са 8 и 13 година. Ипак, у септембру 2022. године дијагностикован јој је веома редак тумор глиома на мозгу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица је преминула у суботу, код куће окружена породицом. Њен деби албум “ДБ” продуцирао је познати Дејв Стјуарт, који се поводом трагичне вести и огласио:

– Не могу да опишем речима колико сам био разорен када је, само након што је прошлог лета провела невероватно креативно време са Феј на снимању њеног дебитантског албума, Феј открила да има веома агресиван тумор на мозгу – истакао је он, па додао:

– Феј је била радост, пуна забаве, смеха и оштра као жилет – права уметница у сваком смислу. Био сам са њом и гледао је како ради у студију, то су тренуци које никада нећу заборавити. Срећан сам што сам упознао Феј и њену маму Пам, двоје људи који су се борили за њен опстанак. Било је и трауматично и лепо сведочити о њиховој снази и достојанству, и тако ми је жао што је свет био сведок Фејиног генија само за тако кратко време. Она је једна од правих великана, јунакиња у својим текстовима и мелодијама. Волео сам је дубоко – истакао је он.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Faye Fantarrow (@fayefantarrow)

Извор: Srbija Danas