Регион

ОПСАДНО СТАЊЕ: Син народног посланика убио полицијског инспектора и ранио још једну особу

У Бијељини је рано јутрос ухапшен осумњичени за убиство полицијског инспектора Ненада М.

Према незваничним сазнањима АТВ, ухапшен је Н. К., син народног посланика. Како се сазнаје, осумњичени и убијени полицијски инспектор, нису били у сукобу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Син посланика наводно је одраније познат полицији јер је наводно 2021. био довођен у везу с подметањем експлозивне направе у једном локалу, као и с паљењем аутомобила.

Инспектор Ненад М. ноћас је убијен из ватреног оружја, око поноћи испред једног ноћног клуба у Бијељини. Незванично се сазнаје да је на Марковића пуцано у тренутку када је излазио из клуба. Том приликом, рањен је припадник обезбеђења.

Одмах након убиства, на лице места је изашао велики број полиције, која је блокирала шире подручје око места злочина, те заустављала и контролисала сва возила и пролазнике. Убијени је радио као инспектор у Полицијској станици 2 у Бијељини.

Полиција у Бијељини потврдила: Убијен полицијски инспектор

Полицијска управа Бијељина потврдила је да је синоћ око поноћи у Бијељини убијен полицијски инспектор Ненад Марковић. Навели су да се све мере и радње у вези са овим кривичним делом предузимају под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, као и да је током досадашње истраге приведено више особа. Медији су раније објавили да је испред једног ноћног клуба убијен полицијски инспектор Ненад Марковић, док је рањен Далибор Бошњаковић, бивши полицијски инспектор, јавља Бета.

Извор: Курир.рс/АТВБЛ