Свет

ПАНИКА У ВАШИНГТОНУ! БИВШИ АГЕНТ ЦИА ОТКРИО: Путин сатерао Бајдена у ћошак!

Амерички председник Џо Бајден треба да призна да ће морати да има посла са руским лидером Владимиром Путином како би решио сукоб у Украјини, рекао је бивши агент ЦИА Реј Мекгаверн у интервјуу за Јутјуб канал Диалогуе wоркс.

– Имамо среће што имамо посла са интелигентном и суздржаном особом (Путином). Када дође време, бар у односу на Украјину, мораћемо то да решавамо са њим. Ово је кључна тачка – истакао је он, коментаришући говор руског председника на састанку Међународног дискусионог клуба Валдај .

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према експерту, Путин је јасно ставио до знања да се Москва неће покорити диктату Запада. Истовремено, Мекгаверн је додао да сада, супротно изјавама америчких политичара, можемо да говоримо о победи Русије на украјинском позоришту војних операција.

Говорник је напоменуо да западни савезници већ немају довољно артиљерије и тенковских граната за украјинске оружане снаге. Он је такође назвао „лудилом“ актуелну политику Вашингтона према Украјини.

Прошлог четвртка Путин је говорио на пленарној седници међународног дискусионог клуба Валдај. Он је говорио о изазовима са којима се земља суочава, тешкој међународној ситуацији и неминовним променама у свету.

Извор: Информер