Свет

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ! РУСИ У АКЦИЈИ! Команда дала хитно наређење: Пронађи и уништи!

Бивши амерички обавештајац Скот Ритер сматра да је политика Владимира Зеленског довела до огромних губитака украјинских оружаних снага, као и да је губитак Украјине је неизбежан.

У интервјуу на Јутјуб каналу Диалогуе Wоркс, бивши обавештајац америчке војске рекао је да руске трупе хитно уништавају последње резерве украјинске војске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Током контраофанзиве која се тренутно дешава, Руси праве нешто попут мини-котлова, дозволили су Украјинцима да уђу тамо и уништили њихове стратешке резерве – објаснио је он.

Он је изразио мишљење да је политика Володимира Зеленског довела до тога да украјинске трупе једноставно безуспешно пребацују своје резерве и трпе велике губитке.

Ритер је закључио да украјинској страни недостаје иницијатива, а пораз постаје неизбежан. Као резултат тога, по његовом мишљењу, Украјина неће моћи да се опорави од овог сукоба и за њу је игра завршена.

Раније је стални представник Републике Крим при председнику Русије и заменик премијера кримске владе Георгиј Мурадов рекао да западне земље, снабдевајући Украјину новим разорним оружјем, воде политику која наноси озбиљну штету земљи и ставља на то „појас самоубице“.

Извор: Информер