Свет

БАБА ВАНГА НАЈАВИЛА ПУТИНОВУ СМРТ И УЖАС У ЕВРОПИ: Језиво пророчанство за 2024. годину, за ово нико није спреман!

Слепа пророчица Баба Ванга наводно је изнела низ предвиђања за неке екстремне догађаје за 2024. годину

Верује се да је Баба Ванга, позната и као ‘Нострадамус Балкана’, имала снажне визије. Кажу да је видовњакиња наводно добила своје моћи након што је изгубила вид током страшне олује када је била дете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Британски медији предносе да је Баба Ванга, која је наводно предвидела напад Ал Каиде 11. септембра у САД и Брегзит, најавила неке застрашујуће вести за 2024. годину.

Она је наводно тачно предвидела и трагедију у Чернобилу, као и смрт принцезе Дајане и распад Совјетског Савеза.

Умрла је у 84. години 1996. године.

Британски лист „Мирор“ (Миррор) наводи седам њених предвиђања за 2024. годину.

Међутим, било каква извесност у вези са предвиђањима Баба Ванге и даље је веома спорна, посебно што неки чак тврде да јој се приписују многе речи које она није рекла – а камоли да ли су исправно протумачене.

1. Покушаји атентата

Баба Ванга је имала визију да ће руског председника Владимира Путина следеће године убити неко из његове земље, наводи Астрофаме. Кремљ је стално демантовао спекулације да Путин има рак и побијао тврдње да се његово здравље погоршава.

2. Терористички напади ће се повећати у Европи

Она је објавила предвиђање о разорном оружју. Она тврди да ће „велика земља“ следеће године извршити тестове или нападе биолошког оружја. Такође је најавила да ће терористи извршити напад у Европи.

3. Огромна економска криза

Ванга је рекла да ће следеће године доћи до огромне економске кризе која ће утицати на глобалну економију. Она је истакла неколико фактора који доприносе као што су повећање нивоа дуга, даље геополитичке тензије и прелазак економске моћи са Запада на Исток

4. Застрашујући климатски догађаји

Имала је визију да ће следеће године бити застрашујућих временских прилика и природних катастрофа. Према предвиђању, доћи ће до промене орбите која се обично дешава током дужег временског периода. Међутим, ако се то догоди у кратком временском периоду, то би могло изазвати проблеме укључујући климатске поремећаје и пораст нивоа радијације.

5. Сајбер напади

Она је навела да ће доћи до пораста сајбер напада јер ће напредни хакери директно ударати на виталну инфраструктуру као што су електричне мреже и постројења за пречишћавање воде. Она је предвидела да ће то довести до претње националне безбедности.

6. Медицински продори

Пророчица је најавила позитивне вести из области медицине и рекла да ће бити нових третмана за неизлечиве болести, укључујући Алцхајмерову болест. Она је такође рекла да ће бити лека за рак 2024. године.

7. Технолошке револуције

Баба Ванга је имала визију да ће доћи до великог продора у квантном рачунарству, преноси Хистори.цо.ук. Пријављено је да квантно рачунарство брзо напредује и може решити проблеме брже од традиционалних рачунара. Ако се то догоди следеће године, вештачка интелигенција ће се још више развити, преноси миррор.цо.ук.

Извор: Ало