Спорт

ПУБЛИКА ВРЕЂАЛА НОВАКА ТОКОМ ФИНАЛА, А ОНДА ЈЕ СТИГАО БРУТАЛАН ОДГОВОР: Након овог потеза су занемели (ВИДЕО)

Фото: Х принтскрин

Новак Ђоковић игра финела Мастерса у Паризу. Противник му је бугарски тенисер Григор Димитров, а тренутно српски ас у сетовима води са 1:0 – 6:4. Међутим, осим резултата, још једна ситуација на крају првог сета је привукла велику пажњу.

Током читавог турнира публика није баш пријатељски настројена према српском тенисеру, а он је својом прославом након победе у полуфиналу над Рубљовом са 2:1, пронашао начин да их утиша. О његовој прослави тријумфа сви причају, а сада је урадило нешто што је поново привукло велику пажњу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када се освојио први сет и када је на семафору писао 6:4, Ђоковић се окренуо ка публици и показао на своје ухо, поручивши им да их сада баш нешто и не чује најбоље.

Погледајте како је то изгледало:

Новак Ђоковић има доста здравствених проблема од почетка мастерса у Паризу јер се током целе седмице мучио са стомачним вирусом.

Од 3. кола против Грикспора, преко четвртфинала против Холгера Рунеа и полуфинала против Андреја Рубљова, Ноле има проблема са стомачним вирусом, а на почеткз финала против Григора Димитрова, суочио се са новим проблемима.

На почетку дуела Србин је муку мучио са сочивима које носи. Вероватно су му сметали сув ваздух и јако светло у дворани, па је у паузи између гемова посегнуо за пешкиром како би обрисао очи.

Међутим, није дуго трајао тај проблем јер је Ноле убрзо после тога направио брејк повео.

Извор: sportal.blic.rs