Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО И ОБРАДОВАО ОВУ ГРУПУ ГРАЂАНА: Стиже новчана помоћ

Председник Србије Александар Вучић најавио је гостујући у Националном дневнику нове помоћи државе, али и нове инвестиције.

– Нису људи овде да слушају како се осећам ја или моји родитељи, већ да им кажем, укупан ниво инвестиција закључно са 31. октобром износи 3.792.000 евра, што је за 7 одсто више него прошле године, која је била рекордна – казао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је најавио ново повећање пензија, али и помоћ државе за кориснике социјалне помоћи и корисницима туђе неге и бриге.

– Корисници социјалне помоћи и туђе неге и бриге добиће по 10.000 динара – навео је он.

Подсетио је и на долазак новог инвеститора у Ниш.

– Ми смо овде због људи. Они су суштински наша снага – казао је Вучић.

Вучић каже да му је сваки дан по неколико пута свега доста, али да је најпоноснији што је председник Србије и што види резултате.

– Фабрика, хотела, ауто-путева и путева, пруга, болница… Они то неће моћи да окрече. Све што је у наше време изграђено је нешто чиме ће и моја деца и моји унуци моћи да се хвале. Од нас политичара беже као од куге. Али кад помогнете неком детету и обезбедите му лечење, никада, посебно мајкама није тешко да кажу:“Хвала“. Е тада вам крену сузе на очи. Томе ћу да се посветим, да пробамо да свој деци обезбедимо лекове и да лечимо све болести. Можда ћемо бити једина земља која ће да лечи све болести. За то ће нам бити потребно још много пара, али то треба да буде наш циљ – казао је Вучић.

Извор: Srbija Danas

Ознаке