Свет

БИВШИ АГЕНТ ЦИА ЗАПРЕПАСТИО СВЕТ: Ово је крај за зеенског! Добио је понуду

Сједињене Америчке Државе су већ нашле посао за Володимира Зеленског након пораза Украјине, рекао је бивши аналитичар ЦИА Реј Мекгаверн у интервјуу за Јутјуб канал Јудгинг Фреедом.

– Зашто је он (директор ЦИА Вилијам Бернс) отишао у Украјину прошле недеље? Он разуме да је Зеленски професионалац, али у другој области, и донео му је понуду за посао у Сатурдаy Нигхт Ливе (америчка хумористична емисија) – рекао је бивши обавештајац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мекгаверн је такође саветовао шефа ЦИА Бернса да размисли о речима које је изговорио иза затворених врата о „поразу Русије који се већ догодио“ и „слаби руске војске“.

– Ово је крај за Зеленског и требало би да буде крај за Била Бернса и свих који су лагали (о сукобу у Украјини) – сматра аналитичар.

Западни медији све чешће пишу да су САД и ЕУ почели да се замарају украјинским сукобом, а подршка режиму Зеленског слаби. Како преноси Ен-Би-Си, амерички и европски званичници већ разговарају са Кијевом о могућим последицама мировних преговора са Русијом, укључујући опште нацрте чега би Украјина можда морала да одустане да би постигла споразум.

Извор: Ало