Свет

ХОРОР У МРТВАЧНИЦИ: Радник отворио врећу са телом преминуле жене, а онда (ВИДЕО)

Радник крематоријума у ​​Бразилу доживео је невиђени шок кад је открио да је покојница коју је преузео из мртвачнице и даље жива.

Ноћна мора се догодила у граду Сао Хозе прошле суботе само неколико сати након што је болничко особље прогласило старицу Норму Силвеиру да Силву (90) мртвом. Жена је потом стављена у врећу за тело и послата у мртвачницу где је радник дошао до језивог открића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Старица је одмах враћена у болницу, међутим, преминула је после непуна два дана.

Џесика Мартинс Силви Переира, старатељка и пријатељица преминуле жене, рекла је за бразилску новинску кућу Естадао да је Силва у петак примљена у регионалну болницу Сао Хозе у веома лошем стању. Речено је да пати од проблема са јетром и да је била без свести. Наводи да је отишла да је обиђе у суботу поподне и да је Силва успела да отвори једно око и да је види.

Болница је већ током ноћи обавестила старатељку и сина да је преминула. Локални медији наводе да је дежурни доктор написао да је Силва преминула у 23.40 сати услед инфекције мокраћних путева.

Переира је рекла да је тело жене одмах послато у мртвачницу, а да њеним вољенима није дала прилика да је прво виде.

Особље крематоријума отворило је око 1.30 сати врећу и приметило да је тело старице још топло и да није укочено, што је било изненађујуће с обзиром на време које је протекло, наводи Переира.

– Дисала је веома слабо кад је радник отворио врећу. Није била при свести па није могла да тражи помоћ. Покушала је да дише и није могла – рекла је Переира.

Наводи да је Силва провела скоро два сата у врећи где се скоро угушила.

За сада није јасно да ли је Силва на крају преминула јер није добила медицинску помоћ на време или због своје болести. Болница је навела да је узрок смрти „септички шок“.

Переира је рекла да породица пацијента планира да тужи болницу.

– То је занемаривање које не бих пожелела никоме – рекла је пријатељица преминуле старице.

Државно министарство здравља покренуло је истрагу о инциденту.

Извор: Курир.рс/З.Ко/НY Пост