Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАЛЕДИО АМЕРЕ: Ево шта чека САД у 2024 години, предвиђања су језива

Своју нову шаљиву прогнозу збивања „у наредној години“ објавио је Дмитриј Медведев, лидер владајуће, РФ-странке Јединствене Русије, и заменик Владимира Путина на челу националног Савета безбедности.

Прво је поставио три питања поводом своје шаљиве прогнозе за 2023-ћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Зар Шолц није рекао да Немачка плаћа десет пута више за гас него раније? Није ли Илон Маск постао председник Сједињених Држава, ако не по положају, онда по утицају? Зар се Пољска не спрема да заузме део Украјине, а Северна Ирска да се отцепи од Магловитог Албиона?“.

Сада Медведев, не сасвим шаљиво, предвиђа да ће Украјини западне земље 2024. бити доделити зајам од 25,5 билиона долара, али ће владајући кијевски режим сав тај новац присвојити себи, не заборављајући да део проследи Хантеру Бајдену, сину актуелног председника САД.

Медведев прогнозира да ће за америчким председником Џоом Бајденом бити расписана међународна потерница, као и да ће Доналд Трамп постати нови председник САД:

– Пресуда у кривичним предметима против Трампа донеће му пресуду на 99 година затвора, са забраном да буде биран у свим америчким државама. Упркос томе, постаће изабран за новог председника Сједињених Држава уместо Бајдена, који ће нестати иза кулиса“.

Медведев своју прогнозу за 2024. завршава са две занимљиве поенте:

– Оживеле мумије ванземаљаца, које су досада сакриване у војним базама, ући ће у америчку политику. Освојиће већину места у америчком Сенату и Представничком дому. А Јапан ће заузети Годзила.

Медведев је претходних дана, овај пут сасвим озбиљно, Кијев, Одесу, Харков, Дњепропетровск и Николајев назвао руским градовима које су украјинске власти привремено окупирале.

Извор: Факти