Свет

СТИЖЕ ОДМАЗДА! ПУТИН ПОБЕСНЕО? Наређење је већ издато (ВИДЕО)

Владимир Путин је „потпуно бесан“ након што су кијевске ракете уништиле његов ратни брод на Криму, преноси британски Индепендент.

Како наводе, украјинска група Атеш је известила да је руски председник наредио чак и рације широм града и да се очекује да ће казнити кримске противваздушне снаге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је о уништењу брода Новочеркаск, који је био у саставу руске Црноморске флоте на Криму, а снимци објављени на друштвеним мрежама показују да је он потпуно уништен у нападу украјинских снага.

Атеш је на Телеграму објавио да се “замајац репресије окреће… Од јуче се по граду врше рације на локално становништво, одузимају им се мобилни телефони и претресају куће”.

Они су известили да је руски председник толико бесан због уништавања великог десантног брода да је издао наређење о кажњавању снага противваздушне одбране Крима. Очекује се да ће многи команданти бити смењени и послати на фронт да учествују у јуришним групама.

Брод Новочеркаск је коришћен за транспорт муниције и људства на Запорошки фронт у јужној Украјини, саопштио је портпарол украјинских ваздухопловних снага.

Извор: Б92