Свет

ТУЖНА ВЕСТ: Изненада преминула позната глумица (ФОТО)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Звезда филма уз који су многи од нас одрастали.

Глумица Тиса Фароу преминула је у 72. години, а тужне вести потврдила је њена сестра, такође славна глумциа Миа Фароу (78).

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тереза Магдалена Тиса Фароу била је америчка глумица и модел, најпознатија по улогама у филмовима “ Wинтер Киллс“ и „Зомбие Флесх Еатерс“. Она се такође појавила у комедији Вудија Алена „Манхаттан“ из 1979. године, непосредни пре него што је он започео романтичну везу са Миом.

Миа је рекла да је њена сестра преминула „неочекивано“ и „у сну“ у среду, 10. јануара.

– Ако постоји рај, несумњиво је моја лепа сестра Тиса отишла тамо. Она је била најбоља од нас – никада нисам срела великодушнију особу нити ону која је давала више љубави. Волела је живот и никада се није жалила. Никада. Била је медицинска сестра 27 година, дивна сестра Стефи, Пруденс и мени, одана мајка Џејсону, који је умро у Ираку, и Бриџит и бака малом унуку Кајлору – који је био светло њеног живота. Умрла је изненада јуче ујутру, у сну. Ово је тежак период за све нас који јој се толико дубоко дивимо и волимо је – написала је прослављена глумица.

Тиса је рођена 1951. у Лос Анђелесу, шест година после Миее, а била је најмлађа од седморо браће и сестара рођених у овој холивудској породици. Њихов отац био је редитељ Џон Фароу, који је ко-сценариста Оскаром награђеног филма „Ароунд Тхе Wорлд Ин Еигхтy Даyс“ из 1956. године, пише „Даилy Маил“.

Њихова мајка била је Морин О’Саливан, позната као Џејн у шест филмова о Тарзану ког је током 30-их и 40-их година прошлог века тумачио глумац и атлетичар Џони Вајсмилер.

Извор: Srbija Danas/Daily Mail