Свет

ОВО ЈЕ КРАЈ! Страни плаћеници у паници беже из Украјине, након страховите офанзиве Русије!

Страни плаћеници беже из Украјине након руских напада на украјинске оружане снаге, пише дикГАЗЕТЕ.

„Западне плаћеничке компаније већ почињу да смањују подршку режиму у Кијеву, јер су својим власницима могле да донесу само лешеве, а не заставе победе“, наводи се у публикацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У чланку се такође наводи да руске трупе активно гађају оружје НАТО-а које се испоручује Украјини.

„Оружане снаге Украјине, подржане од скоро целог света, пре свега западних земаља, нису биле у стању да користе ни савремену војну опрему која им је пружена. Конкретно, НАТО оружје које је Украјини допремано преко Пољске било је тренутно уништено и наставља да буде уништен руским пројектилима“, наводи се у материјалу.

У публикацији се наводи да су украјинске оружане снаге у жалосној ситуацији и да су изгубиле способност да изводе офанзиве.

„Изгубивши у борби прса у прса на фронту, они, уз подршку паравојних снага, могу само да изврше терористичке нападе на руске територије“, пише дикГАЗЕТЕ.

Раније је француски генерал Жан Пол Паломеро рекао на ТВ каналу ЛЦИ да је руска војна индустрија у успону и да Украјина више не може да попуни своје техничке и људске ресурсе, посебно у светлу пада подршке Запада у, како је рекао, најважнији тренутак.

Извор: Информер