Свет

РУСИ УНИШТАВАЈУ УКРАЈИНСКУ ВОЈСКУ: Ракетиран војни полигон Селидово – најмање 500 погинулих и 700 рањених!

Фото: Јутјуб

Московски војни експерт, пуковник Генадиј Аљохин тврди да су руске снаге ракетом, вероватно „искандером“, подили хотел у близини града Изјума, где су се налазили страни плаћеници – Немци, Грузијци и Французи. Хитна помоћ је испод рушевина извукла неколико десетина погинулих. Рањене је пребацила у најближе војне болнице

Према, истина непотврђеним информацијама, Кијев последњих дана има випе од 1.000 пинулих дневно. Понајвише зато што руске ракете, артиљерија и дронови постају све прецизнији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски војни експерт Андреј Клинцевич сматра да иза повећане прецизности стоји и то што све већи број људи у украјинским државним и војним структурама, формално не напуштајући положаје, прелази на страну Русије. Другим речима руској војној обавештајној служби дојављује где, када и шта треба гађати.

Потврда ове његове процене је и руски ракетни напад на украјински војни полигон Селидово. Напад се догодио док су украјински официри вршили смотру око 1.500 војника који је требало да крену у помоћ опкољеном кијевском гарнизону у Авдејевки. Оружане снаге Украјине изгубиле су на полигону Селидово имале око 500 погинулих и 700 рањених војника.

У исто време су Руси ракетирали украјински војни аеродром Староконстантинов. Ефекти се још не знају, а то није све.

Извор: Факти