Свет

НА ПРАГУ СМО ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА! Макрон шаље војску у Лавов, Путин спрема бруталан одговор!

Фото: Јутјуб

Трећи светски рат ближи је него икада пре, пише Информер на основу најновијих вести до којих је дошао!

Западни лидери, пре свих француски председник Макрон и немачки канцелар Шолц, најозбиљније разматрају планове за скори улазак војске НАТО пакта на запад Украјине!?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Емануел Макрон на састанцима са колегама, западним лидерима инсистира на томе да Европа мора све да уради како би спречила „победу зла“ што би, према његовим речима била победа Русије и Путина у рату у Украјини!

– Морамо да учинимо све како бисмо спречили да у рату победи Русија. Не треба искључивати могућност слања наших трупа у Украјину – рекао је Макрон ове недеље француским новинарима, а како сазнајемо – на затвореним састанцима са лидерима НАТО много је оштрији и каже да је спреман да одмах нареди француским трупама да пређу границу и уђу и Лавов и друге градове на западу Украјине, све до Кијева!?!

Западне дипломате са којима је Информер разговарао кажу да је логика Макрона „гвоздена и потпуно исправна“!?!

– Украјина напросто нема више људства, нема са ким да ратује, тако да даља испорука технике реално нема никакве сврхе. Зато се најозбиљније разматра улазак на запад Украјине, односно војно заузимање позиција од Лавова све до Кијева и стварање својеврсне „тампон зоне“ – открива један од наших саговорника.

На другој страни, како сазнајемо, у Кремљу добро знају за ове НАТО планове и увелико спремају контраудар – напад и падобрански десант на Одесу!?!

– Циљ је излазак Русије на Дунав и одсецање Украјине од Црног мора. Путин је преломио и кренуће свим силама, нема више калкулисања – преноси извор Информера из руских дипломатслих кругова.

Извор: Информер